“FRITUUR TOM & ELS” IS VERKOZEN TOT DE BESTE FRITUUR VAN LIERDE.

Beste frituur van VlaanderenEr werden in totaal maar liefst 181.466 stemmen uitgebracht, wat een absoluut record is.

Vorig jaar lieten “maar” 61.212 mensen hun voorkeur kennen en werd frituur ’t Brochetje uit Izegem de laureaat.

Hoe gaat het nu verder?

Per provincie wordt alvast één winnaar aangeduid, dat is de frituur die het hoogste aantal stemmen haalde in de hele provincie. Die vijf provinciewinnaars krijgen dan onder leiding van culinair journalist Chris Snick een jury over de vloer welke op basis van een frietje ter plaatse zal bepalen wie de titel van ‘Beste Frituur van Vlaanderen’ verdient. Deze winnaar ontvangt naast de tittel en eeuwige roem ook een mooie prijs en mag zijn klanten op de dag van de prijsuitreiking naar hartenlust trakteren op een gratis frietje en Bicky Burger.

Winnaars uit onze regio:

Lierde : Frituur Tom & Els

Zottegem: Frituur Happy

Brakel: ‘t Verschil

Geraardsbergen: Frituur ´t Kapruintje

Zwalm: Frituur ’t Roethuis

Herzele: Frituur ’t Station

X