archief 2018

Neem deel aan rommelmarkt in Oosterzele

archief 2018
Op zondag 9 juni vanaf 9 u worden het Dorp en de Windekekouter ingepalmd door de rommel-, antiek- en curiosamarkt die voor de 24 ste keer wordt georganiseerd tijdens de Sinksenkermis in Oosterzele. Je kan er tot 18 u gezellig rondkuieren, snuisteren, snuffelen en tegelijkertijd de koop van je leven ontdekken. Een goede raad, wie wenst deel te nemen schrijft snel in. (Reporter 17

Tweedehandsspullen zijn vaak toffer dan nieuwerwetse spullen, vaak kwalitatief beter en je haalt een origineel stuk in huis dat niemand anders heeft. Oude spullen hebben een ziel, ze zeggen veel over de tijd waarin ze ontworpen zijn. Velen schuimen de markt af op zoek naar spullen die ze graag een tweede leven gunnen. Naast een vrijhaven voor interessante koopjes is de Oosterzeelse rommelmarkt een sfeervolle traditie waarin schattenjagen, grabbelen en afdingen centraal staan. Mooie dingen voor weinig geld. Je gaat op de rommelmarkt in Oosterzele op een ontspannen manier allerlei curiosa, waardevolle spullen, leuke hebbedingetjes op de kop tikken. Vaak is de regel, hoe volkser hoe beter. De curieuzeneus, de verzamelaar, de antiekliefhebber, de prijsbewuste, de snuisterraar, de snuffelaar,… één voor één zullen ze de rommelmarkt afschuimen. Je kan echte koopjes doen. Afdingen hoort er bij op zo’n tweedehandsstrooptocht. Vragen hoeveel iets kost en zeg hoeveel je wil geven. Ofwel is het goed, ofwel wordt een middenweg gezocht. Iedereen komt op de rommelmarkten, van chique madammen tot giechelende tieners. Onbevangen rondwandelen. Daar heeft die open kermissfeer in Oosterzele veel mee te maken. Je kan op zondag 9 juni ook genieten van het indrukwekkend programma van Sinksenkermis 2019.
Schrijf in
Neem zelf eens deel aan de rommelmarkt in Oosterzele. Echt plezant. Doen! Info en inschrijvingen: Jacques D’Hont, sinksenoosterzele@gmail.com, 0477 / 53 72 79. Deelnemen kost 5 euro. Toewijzing standplaatsen vanaf 8 u.                         Reporter 17