Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

©Sophie Richez - K.F.C. Voorde-Appelterre U7

Een dagje in het spoor van K.F.C. Voorde-Appelterre U7

K.F.C. Voorde-Appelterre U7

Op zaterdag 20 april 2019 en maandag 22 april 2019 organiseert K.F.C. Voorde-Appelterre zijn Paastornooi. Tijdens dit 2-daags tornooi bekampen een tal jeugdploegen elkaar, gaande van de U6 tot en met de U13.

Zaterdag 20 april 2019 mocht De Beiaard mee in het spoor van K.F.C. Voorde-Appelterre U7 en beleefde een vrij bewogen dag.

X