Merelbeke verwelkomt 65 nieuwe inwoners tijdens onthaalmoment

Het gemeentebestuur van Merelbeke ontvangt zondag 28 april zo’n 65 nieuwe inwoners. Tijdens dat onthaalmoment in het gemeentehuis, dat twee keer per jaar georganiseerd wordt, krijgen alle nieuwe Merelbekenaren toelichting bij de dienstverlening van de gemeente, het OCMW en het Sociaal Huis, en de politie. Ze maken ook kennis met de schepenen en raadsleden en krijgen een promofilm over de gemeente te zien. Na afloop van het officiële gedeelte praten we gezellig bij tijdens de receptie. De nieuwe inwoners gaan naar huis met een herbruikbare linnen tas boordevol informatie en geschenkjes, zoals onder meer een Cadeaubon Merelbeke, een voucher voor een UiTpas en een paraplu met logo van de gemeente

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X