Oosterzeelse sporters worden gehuldigd

Schepen van sport Elsy De Wilde, de sportraad, de sportdienst en het gemeentebestuur zijn klaar om Oosterzele op vrijdag 24 mei 2019 om 20 u (deuren 19 u 30) in de theaterzaal GC De Kluize in Scheldewindeke een spetterend sportgala te bezorgen. En leuk meegenomen, de toegang is gratis, maar reserveren is ten zeerste aanbevolen via sportdienst@oosterzele.be, 09/ 363 84 22. Snel wezen, het aantal plaatsen in de theaterzaal GC De Kluize is beperkt. (Reporter 17)

De toeschouwers krijgen in GC De Kluize een niet te missen sportavond geserveerd. Er zijn demonstraties van Balletschool Toi, Moi et la Danse en Turnclub Olympia Oosterzele. Oosterzeelse kampioenen en verdienstelijke sporters worden tijdens het sportgala gehuldigd. Er vielen schitterende prestaties te noteren in Oost-Vlaamse, Vlaamse en Belgische kampioenschappen. Je verneemt ook of er Oosterzelenaars geselecteerd werden voor Europese- of Wereldkampioenschappen en Olympische Spelen. Kom afgezakt naar dit heerlijke avondje voor en door de Oosterzeelse sporters. WTC De Zwervers en Karat éclub Tomodicha lichten hun werking toe. Na het sportgala wordt afgezakt naar de cafetaria van sporthal De Kluize waar een receptie een orgelpunt moet plaatsen achter het sportgala 2019.               Reporter 17

X