Opnieuw ongeval kruispunt Langestraat/Tweekerkenstraat

Gisteren was er opnieuw een ongeval op het vernieuwde kruispunt Langestraat – Godveerdegemstraat / Tweekerkenstraat.

Het ongeval gebeurde omstreeks 12 uur 15. Er waren twee wagens betrokken, maar een van de wagens zou vluchtmisdrijf gepleegd hebben. Het ongeval gebeurde toen die wagen van op de Langestraat linksaf de Tweekerkenstraat wou inrijden. Een vrouw uit Zottegem die uit de andere richting kwam aangereden zag de wagen op haar rijvak opduiken en week uit om aan aanrijding te vermijden. Ze kwam kwam terecht op een verkeersgeleider en diende getakeld te worden. De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen.  Sinds het kruispunt enkele weken geleden werd heraangelegd met verhoogde fietspaden en een oversteekplaats voor fietsers, is dit al het tweede ongeval op korte tijd.

X