Stichting Pelicano ontvangt opbrengst champagneverkoop ‘Zottegem Dorp van de Ronde’

Het Zottegemse stadsbestuur overhandigde vandaag de opbrengst van de Dorp van Ronde-Champagne – verkocht tijdens de Ronde van Vlaanderen op 7 april 2019 – aan Stichting Pelicano, een vereniging die zich inzet voor de strijd tegen kinderarmoede.

“Net zoals vorig jaar werden er champagneflessen verkocht met een unieke capsule in het teken van ‘Zottegem, Dorp van de Ronde’”,  aldus burgemeester Jenne De Potter. “Een idee van Marie-Christine Godefroid en Willy Pandelaere, zelf gepassioneerde verzamelaars van champagnecapsules en -etiketten.” Samen met de burgemeester overhandigden Marie-Christine en Willy vanmorgen op de Markt in Zottegem een cheque van 1.450 euro aan een vertegenwoordiger van Stichting Pelicano.

X