Wat heeft More Blues 2019 voor ons in petto?

Filip Morre zet zijn tent terug op aan het Kasteel van Egmont voor zijn jaarlijkse More Blues Fest. Dit GRATIS festival in het hartje van Zottegem pakt uit met een ambiancevolle line up.

Vrijdag 31 mei gaat het festival van start met onder andere Up Your Mule, Blue Moon Marquee en Shakedown Tim. Zaterdag 1 juni krijgen we de Voodoo Twinz, The Boedapest Jezus Fanclub, 10 Cats Down, Stef Paglia Band en Sugar Queen te zien.

Zondag 2 juni is het traditie getrouw tijd voor Morre’s Eetinge. Op het menu staan Steak met frieten (tot 14u30). Liefst reserveren bij Filip Morre via PB op facebook of op het nummer 0475 63 24 94. Die zondag kan men tevens genieten van The Ballroom Bogards, The Rolls, Joost de Lange Band, Stevie Nimmo en Dizzy Fingers.

Blokkeer dit weekend dus alvast in jullie agenda want tzal er rap zijn!