©Sophie Richez - Guy D'haeseleer "Welkom in Vlaams Belang-city"

Guy D’haeseleer reageert op de uitspraak van Theo Francken

Guy D’haeseleer “Welkom in Vlaams Belang-city”

Theo Francken zijn uitspraak over het Vlaams Belang van zaterdag op zijn “staminee” lokte een tegenreactie uit. Theo Francken zei namelijk dat een stem op het Vlaams Belang een nutteloze stem is. Hier een link naar het artikel

Guy D’Haeseleer reageerde als volgt “een stem op de N-VA is pas een verloren stem. Ze voeren het omgekeerde uit van wat ze beloven. Voor de vorige verkiezingen zeiden ze dat pensioenleeftijd op 65 jaar zou blijven. 545.000 nieuwe vreemdelingen; meer nieuwe belgen als onder regering Di Rupo.

Als het enige van Francken de theorie van de verloren stem is, is dat teken dat ze geen inhoudelijke argumenten hebben.”

N-VA heeft de mensen opgelicht en daar gaan ze nu een prijs voor betalen