Omleiding tijdens afsluiten Erwetegemstraat van 27 mei 2019 tot 08 november 2019

De omleiding tijdens het afsluiten van de Erwetegemstraat in Zottegem van 27 mei 2019 tot 08 november 2019 wegens werken aan de nieuwe spoorwegbrug is bekend.

  • Verkeer met rijrichting centrum zal worden omgeleid via de Tweekerkenstraat, Godveerdegemstraat, Broeder Mareslaan, Laurens De Metsstraat, Grensstraat, Noordstraat, Graaf van Egmontstraat, Kasteelstraat, Molenkouter, Wolvenstraat, Meerlaan
  • Verkeer met rijrichting Brakel zal worden opgevangen op de N462 Meerlaan en de N454 St-Andriessteenweg om vervolgens omgeleid te worden via Meire, Meileveld, Traveins, Ten Bosse, Oudenhovestraat.
  • Verkeer op de N42 Europaweg komende van de Gentweg Herzele zal de aanduiding krijgen dat er grote verkeershinder is en zal worden omgeleid via de N462 Buke.
  • Fietspad Kronegem zal worden afgesloten. De fietsomleiding zal worden voorzien via de Nelekouter, Kattenberg, Erwetegemstraat, Hoevestraat, Groenstraat, Léon Lefèvrestraat, De Colfmackerstraat, Godveerdegemstraat, Léonce Roelsstraat, St-Annastraat, Frans De Beckstraat, Gustaaf Schockaertstraat, Burg Firmin De Meyerstraat.

Bijkomende maatregelen

  • Afsluiten wijk Hoevestraat, Bronstraat, Picarrenstraat, Campagnestraat, Amedé De Clercqstraat door middel van betonnen blokken. Deze wijk zal zich enkel via de Groenstraat een doorgang kunnen verschaffen.
  • Voor een vlotte doorstroming van het verkeer ter hoogte van het kruispunt Jasmijnstraat x Godveerdegemstraat zal er éénrichtingsverkeer ingevoerd worden in de Jasmijnstraat met rijrichting Tweekerkenstraat, Tweekerkenstraat (deel tussen Jasmijnstraat en Godveerdegemstraat) met rijrichting Godveerdegemstraat (omdraaien huidige éénrichtingsverkeer), Godveerdegemstraat (deel tussen tweekerkenstraat en Jasmijnstraat) met rijrichting centrum Zottegem
  • Opheffen beurtelings parkeren en invoeren parkeerverbod tijdens de spitsperiode, van maandag tot vrijdag, in de volledige Tweekerkenstraat van 06u00 tot 09u00 en van 15u30 tot 18u00. Buiten de spitsuren mag er enkel langs de kant van de onpare huisnummers geparkeerd worden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X