‘Het Ankerwoud’ wint gezellige quiz

In de Ankerkerk in Oosterzele hing een gezellige quizsfeer. Het buurtcomit é ‘Beleef(de)Anker’ kreeg 16 teams over de vloer. De eerste editie van de quiz werd een mooi succes. Veel vragen hadden betrekking op de wijk ‘Anker’. Na een nek-aan-nek race won het team ‘Het Ankerwoud’ met 109 punten, op de voet gevolgd door ‘H-street band’ en ‘De Leuskens’, die elk 107,5 punten verzamelden. (Reporter 17, foto’s DDL).

Je moest echt niet de slimste mens van Oosterzele zijn, en er was echt geen boekenkennis vereist om deel te nemen aan deze ludieke Ankerquiz. Het ‘Beleef(de)Anker motto: deelnemen is belangrijker dan winnen.   Het buurtcomit é dankt dan ook alle deelnemende teams: De Reigervrienden, de Poverettefanfare, het Ankerwoud, Moortelbosstraat, Bavegemstraat, H-street band, ROGELUNA, d’Ankerwiezers, Erwins Tank, ‘t Kouterke, de Genieters, de Heilige Boontjes, KSA Oosterzele, de Leuskens, team Karine Raspoet, de Blockskens. De quiz werd heeft knap opgesteld door ‘Ankerbreinen’. Het was de bedoeling de gelegenheidsquizzer een plezierige quiz te bezorgen. En dat werd het. Mooi toch, zo gezellig rond de tafel met je quizploeg. Diverse vragen passeren de revue en er werden vier praktische proeven ingelast. Best mogelijk dat men in den Anker nog zal uitpakken met ‘Kwistetwel’.         Reporter 17