©Sophie Richez - Politie Ninove

Man bijt politie en wordt gearresteerd

Naar aanleiding van een oproep inzake verdachte handelingen, kwam de lokale politie van Ninove gisterenavond omstreeks 18u tussen aan de stationsbuurt in Ninove.

De politie ging daarbij over tot de controle van een voertuig met 4 inzittenden, die zij herkenden als overlastplegers. E én van de inzittenden weigerde iedere medewerking en haalde zowel verbaal als fysiek uit naar de politiemensen. E én politieman raakte hierbij gewond, nadat hij gebeten was door de verdachte.

De verdachte, een 18-jarige man uit Ninove, werd gearresteerd. Hij wordt vandaag op vordering van het parket Oost-Vlaanderen voor feiten van slagen en verwondingen aan een drager van het openbaar gezag, smaad én ongewapende weerspannigheid voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde.

Het parket vraagt zijn aanhouding.