Real Geraardsbergen U11
Real Geraardsbergen U11

Real Geraardsbergen wint de Beker van België minivoetbal

Real Geraardsbergen U11
Real Geraardsbergen U11

De U11 ploeg van Real Geraardsbergen wint de Beker van België minivoetbal 2018-2019! In een spannende finalewedstrijd tegen Sport en Talent Deinze behaalden ze een glansrijke overwinning. Dit is de beloning voor een bijzonder sterk seizoen waarin ze geen enkele match hebben verloren.

De spelers van het tornooi zijn Asektour Wissem, De Smaele Dré, De Wolf Gilian, Deblander Steven, Derdelinckx Senne, El Madani Ismail, Ouazzani Chahdi Fady, Remue Lars, Sunmola Olufemi Christoff, Troucheau Vic, Van Craenenbroeck Anton. De opleider is Jeroen De Vos.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X