WTC T’Ertegem fietst voor het goede doel

Ook dit jaar rijdt een ploeg uit Zottegem mee met de 1000km voor Kom Op Tegen Kanker. WTC T’Ertegem zet zijn schouders onder het goede doel en zamelt zo met het team 5000 euro in voor Kom Op Tegen Kanker. Daarvoor werd een bijzonder gesmaakte en druk bijgewoonde spaghetti-avond gehouden.

Het is een traditie aan het worden tijdens het hemelvaartweekend: ook dit verlengd weekend vindt voor de 10e keer op rij de ‘De 1000 km van Kom op tegen Kanker’ plaats, een 4-daagse etapperit die dit jaar door 1000 ploegen wordt gereden om geld in te zamelen voor biomedisch kankeronderzoek. De wielertocht wordt opgedeeld in 8 etappes van 125 km gespreid over 4 dagen, waarbij ieder team van maximum 8 deelnemers samen de totale afstand van 1000 km rijden. Om deel te nemen engageert het team zich ook om 5000 euro in te zamelen voor Kom op tegen Kanker.

Deze vrienden van WTC T’Ertegem, allen fervente wielertoeristen, fietsen mee.

Donderdag (middagstad Antwerpen)

– Voormiddag: Pascal Hubeau

– Namiddag: Jo Monsecour

Vrijdag: (middagstad Zedelgem)

– VM: Jenne De Potter:

– NM: Kristof Monsecour:

Zaterdag (middagstad Diest)

– VM: Wim Van den Berge:

– NM: Jonas Haustraete

Zondag: (middagstad Oudenaarde)

– VM: Tim Trossaert:

– NM: Bart Seghers:

Het is ieder jaar opnieuw een schitterende actie die heel wat geld ophaalt voor onderzoek naar kanker,” legt burgemeester De Potter uit. “Dit jaar nemen 1000 ploegen deel, goed voor een netto-opbrengst van 5 miljoen euro. Ik ben bijzonder fier op de vrienden van WTC T’ERTEGEM met hun engagement en uiteraard danken we in het bijzonder alle mensen die ons hebben gesteund met hun sponsoring of aanwezigheid van het spaghetti-festijn. Op de website http://www.komoptegenkanker.be/ kan ook jij je bijdrage doen in de strijd tegen kanker!