Rock Zottegem lanceert nieuwe DJ-stage ‘Lamoral’

Rock Zottegem lanceert een gloednieuwe DJ-stage. Die kreeg de toepasselijke naam ‘Lamoral’ mee.

“De voormalige DJ village wordt dit jaar niet alleen in een nieuw en uitdagend jasje gestoken wat productie betreft, het podium kreeg een nieuwe naam mee en ook qua programmatie zijn er heel wat nieuwtjes te rapen”, zegt organisator Kurt De Loor. “Dance en Urban worden de laatste jaren steeds belangrijker, ook op ‘klassieke’ rockfestivals. Als Rock Zottegem houden we graag de vinger aan de pols en hebben we daarom een nieuwe partner onder de arm genomen: NEVER GROW UP.”

“Dit nieuwe Zottegems collectief is er samen met ROCK ZOTTEGEM in geslaagd een totale makeover waar te maken. Het publiek mag zich verwachten aan een vernieuwende setup die zich kan meten met de betere dance festivals.  Wij verwelkomen dit jaar de dance- en urbanliefhebbers aan het gloednieuwe Lamoral podium, een tweede volwaardige dance stage naast onze vertrouwde Crazy Main.”

“Vrijdag wordt een knaller van formaat met een line-up om ‘u’ tegen te zeggen. Internationale kleppers worden er ondersteund door de crème de la crème van de Belgische dancescene. Houesekeeping door: Konna, Maxime Lany, Cloonee (UK) en Nico Morano. Het Italiaanse duo Mathame, bekend van de Afterlife parties op Ibiza, zijn naast Tomorrowland exclusief op ROCK ZOTTEGEM in Belgi ë te vinden en sluiten de hoogmis op vrijdag af.”

“Op zaterdag brengt Lamoral voor het eerst in de geschiedenis van ROCK ZOTTEGEM een programmatie met focus op urban en funky house. DJ-geweld van dienst: Black Mamba (Stubru), Vunzige Deuntjes Soundsystem (NL) , DC Salas, Kaptain E-Glow, Enzo Siffredi (UK/Defected)  en Jay Baker… twerk, twerk, twerk. Het belooft een zwoel dansfeest te worden aan Lamoral!”

Tickets

Tickets voor vrijdag of zaterdag kosten 50 euro, voor een combiticket tel je 95 euro neer. Meer info via www.rock-zottegem.be

Meer over Rock Zottegem via onderstaande links

Eerste namen Rock Zottegem: Limp Bizkit, Live, Midnight Oil, Arsenal en Boef

Nieuwe namen Rock Zottegem