Lizi D’Hondt verovert goud en brons op Special Olympics in Sint – Niklaas

Alweer schitterende prestaties van Lizi D’Hondt op de Special Olympics. Net als vorig jaar verblufte Lizi. Het olijke sportieve meisje veroverde goud en brons in Sint — Niklaas. Lizi werd één van de sterren van de Special Olympics. Een dikke proficiat.   (Reporter 17, foto’s DDL & KDB)

Lizi behaalde op de 1 km tijdrit de gouden medaille. De bronzen medaille op de 5 km. Twee medailles, een bijzondere mooie oogst. In de 7 km fietsen eindigde ze vierde. Voor Lizi en de ganse entourage van de familie, met tante Lut als één van de ferventste fans, werd het opnieuw een onvergetelijke dag. In Sint — Niklaas presteerde ze sterk. Gewoonweg super. Haar tomeloze wilskracht en inzet werden beloond. Ze leverde prestaties af waar ze heel trots mag op zijn. Twee plaatsen op het podium, het werd simpelweg waarheid. Succes dat volgend jaar op de Special Olympics naar meer smaakt. Ze zal er klaar voor zijn. We zien toffe Lizi in dat scenario slagen. Gewoon zichzelf zijn, doen wat ze al jaren aan één stuk doet: goed trainen en doen waar ze goed in is. Haar eigen stijl aanhouden: geen schrik tonen, leunen op inzet, enthousiasme en talent. De steun van familie en fans doet haar deugd. Lizi toonde nog maar eens dat je met wilskracht en doorzettingsvermogen heel veel kan bereiken. Goud en brons op de Special Olympics, een onbeschrijfelijk mooi moment. Lizi, mag fier zijn op haar topprestaties in Sint — Niklaas.       Reporter 17