U komt toch ook naar Zomerfeest Landskouter?

Noteer alvast. Op zaterdag 10 augustus biedt ‘Zomerfeest Landskouter’ een rijk en gevuld en fantastisch programma. Het Zomerfeest, dat elk jaar vernieuwt, vindt dit jaar opnieuw plaats in de Sint — Lievensstraat in Gijzenzele. Opnieuw een mooie affiche met kidsfestival, Les Folles de Gand (kom dat zien!), eetfestijn en veel muziek vloeit hierbij als een rode draad doorheen het welgevuld programma. U komt toch ook naar het Zomerfeest? En leuk meegenomen, de toegang is gratis. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Bezieler Filip Claus, geruggensteund door een enthousiast team, die destijds naam en faam maakte met de succesvolle ‘Mega Open Air’ festivals, wist dit keer onder andere Les Folles de Gand , dansstudio Zottegem, Fabi,… te overtuigen om het Zomerfeest op te fleuren. Filip Claus en zijn team willen er nu ook een spetterende editie van maken. Ambiance troef. Er zijn veel redenen om naar de Sint — Lievensstraat in Gijzenzele af te zakken. Het Zomerfeest wordt een knaller. Vanaf 12 u 30 worden de kinderen en hun ouders tijdens het zesde Kidsfestival aardig verwend. Met springkastelen, schminkstand, optreden Dansstudio Zottegem,… zullen de kids en hun ouders zich aardig kunnen uitleven. Leuk, om met de hele gezin naar muziek te luisteren en te genieten van pannenkoeken, ijsjes, koffie, frisdranken, bieren,…en zo veel meer.

Barbecue

Je kan ook vanaf 17 u deelnemen aan het vijfde eetfestijn ‘Barbecue à volont é’. Deelnemen kost 17 euro, kinderen smullen tegen 8 euro. Fabi zorgt voor de vrolijke muziek. Vanaf 22 u belooft het een spetterende nacht te worden. Muziekliefhebbers zetten op zaterdag 10 augustus koers naar de Sint — Lievensstraat in Gijzenzele voor een onvergetelijk muziekspektakel . Je krijgt hits, hits en nog eens hits. Mis de afsluitende fuif met foute muziek niet. ‘Een bomvolle feesttent, dat is de ambitie’, weet de immer energieke en goedgeluimde Filip Claus. Het allerbelangrijkste is, beste feestvierders, fuifnummers en nachtraven, is dat u zich op het Zomerfeest eens goed laat gaan. Vermijd fear of missing out en zet toch maar gewoon een stap naar de Sint-Lievensstraat in Gijzenzele. En blijven plakken natuurlijk. Info: www.zomerfeestlandskouter.be, Filip Claus, 0477/ 43 53   25, filipclaus@telenet.be.                           Reporter 17