‘Noche Flamenca’ – Spaanse avond op zaterdag 22 juni in Landskouter

Op zaterdag 22 juni 2019 organiseert het Seizoenscaf é haar jaarlijks zomers openlucht event in de pastorietuin van Landskouter. De Noche Flamenca is de opvolger van de Franse en Italiaanse avond. De Bakkerstraat wordt opnieuw afgesloten om iedereen aan een lange tafel te laten plaatsnemen. Er worden tapas en paella geserveerd, er wordt Flamenco gedanst met live muziek en u kan zich op de dansvloer uitleven op Spaanse vibes.

Tijdens het voorlaatste weekend van juni viert het Seizoenscaf é de start van de zomer. Nu zaterdag 22 juni vanaf 17u is iedereen welkom in de pastorietuin van Landskouter. De Bakkerstraat wordt afgesloten tussen de kerk en de Schildershoek. Op straat worden tafels en tenten geplaatst.
Paella
In de pastorietuin zelf wordt paella klaargemaakt. Daar hebben meer dan 250 deelnemers reeds op ingetekend. Hoewel de voorverkoop is afgesloten, zijn er mogelijk nog enkele kaarten te verkrijgen op de avond zelf.
Er zal een aperitiefbar zijn met onder andere sangria, Martini, witte en rode wijn. Aan de tapasbar kan je ‘albondigas’ (pikante balletjes in de tomatensaus) en ‘patatas bravas’ (kubusvormige patatjes met typsiche aioli saus) krijgen.

Flamenco
De avond wordt opgeluisterd door een flamenco danseres met live muziek. ¡Ol é! U kan meedansen tijdens een flamenco initiatie op onze houten dansvloer. Aan de bar kan u proeven van ons exclusief bier Cerveza Flamenca. Deejays Juan Pedro di Ambrosio en El Guardián zorgen voor Spaanse vibes op de dansvloer.
Doet u het liever wat rustiger? We hebben opnieuw de cosy corner met zitpaletten, kussens en gezellig houtvuur bij valavond.
Laat uw vrienden weten dat u komt op po.st/Flamenca.