Monique en Wilfried krijgen erkenning voor jarenlange inzet in Ankerschool

Bij de proclamatie van de kleuters van de derde klas van de Ankerschool kregen Monique Roels en Wilfried Verspeeten een mooi eerbetoon. Er klonken woorden van lof. Ze werden terecht in de bloemen gezet voor de vele jaren tomeloze inzet voor de Ankerschool. Een mooie herkenning. Ze toonden steeds veel interesse en hadden een onverbrekelijke band met de Ankerschool en ‘den Anker’. Veel appreciatie. Bedankt voor alles, Monique en Wilfried. (Reporter 17, foto’s IZOO)

Het is intussen een mooie traditie. De kleuters van de derde kleuterklas van de Ankerschool (een afdeling van De Appelaar) krijgen een écht diploma aan het eind van het schooljaar. Afgestudeerd aan de Ankerschool!   En of ze fier zijn. Glunderende gezichtjes. Normaal vindt het mini — schoolfeestje plaats in een tent op de speelplaats van de Ankerschool. De weergoden voorspelden op woensdag 19 juni geen fraai weer, zelfs kans op onweer. Er werd gekozen om uit te wijken naar de Ankerkerk. Een goed idee. De ‘afgestudeerde’ kleuters voerden een genietbare show op, waarbij ze telkens in een duel hun favoriete sport bekampten. Bewondering alom. En zoals het betaamt: enkel winnaars. Het nummer van het voorbije schoolfeest in het Gemeenschapscentrum De Kluize werd door alle kleuters nog eens opgevoerd. Met succes. Super Hero’s zijn het, de olijke kleuters van de Ankerschool. Nadien was het tijd voor de plechtige proclamatie. Directeur Joris Raemaekers reikte de diploma’s uit. Mooi om zien, de kleuters die in vol ornaat staan te pronken op het podium. Het werd een leuk feestje. Enkele mama’s brachten een muzikale hulde aan de juffen Hilde en Kristine, kinderverzorgster Christine, hulp-juf Lizi en juf Daisy (opvang). Met recht en reden mocht eens geklonken worden op zo veel geluk. Frietjes van de Ankerfrituur en drankjes verblijdden de harten. De Ankerkerk bleek alweer eens een ideale locatie en kreeg nog maar eens een mooie invulling voor de herbestemming van de Ankerkerk. De kleuters, met hun echt diploma op zak, zullen zich deze onvergetelijke dag nog lang heugen. Hartverwarmend.       Reporter 17
X