fictieve foto niet gelijk aan werkelijke ruimte

Gezocht: uitbater voor cultuurcaf é Merelbeke!

fictieve foto niet gelijk aan werkelijke ruimte

Het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) Merelbeke is opnieuw op zoek naar een uitbater voor het cultuurcaf é van het nieuwe Cultuurhuis. Nadat een eerste oproep onvoldoende kandidaten opleverde, werden de voorwaarden aangepast en wordt een nieuwe oproep gelanceerd.

Nieuwe voorwaarden
Na de eerste oproep bleek het grootste struikelblok voor potenti ële kandidaten het grote aantal investeringen dat ze nog moesten uitvoeren. AGB Merelbeke verandert daarom het geweer van schouders: de vaste inrichtingswerken gebeuren nu door de opdrachtgever. Bovendien krijgt de uitbater ook een budget van 80.000 euro ter beschikking om de keuken en het meubilair aan te kopen. In ruil wordt van de uitbater verwacht dat hij een vaste vergoeding betaalt en een (vrij te kiezen) percentage op de maandelijkse omzet.

Kandidaten met een visie
Kandidaten moeten een dossier indienen waarin ze aangeven over welke ervaring ze beschikken en hoe ze het cultuurcaf é zullen omvormen tot een bruisende ontmoetingsplaats in het centrum van Merelbeke. Wie het sterkste dossier kan voorleggen, krijgt een concessieovereenkomst van 10 jaar. Een jury zal daarover oordelen.

Ben jij kandidaat?
Download het inschrijvingsformulier, de concessievoorwaarden en het bestek op de website van de gemeente (https://www.merelbeke.be/uitbatercultuurcaf é). Bovendien kun je terecht bij het gemeentebestuur voor vragen over en ondersteuning bij het opstellen van een ondernemingsplan.

De inschrijving en de verplichte bijlagen moeten ten laatste op 30 september 2019 aangetekend verstuurd worden (poststempel geldt als bewijs) of ten laatste op 30 september 2019 om 12 uur afgegeven worden tegen ontvangstbewijs bij de dienst contractbeheer op het gemeentehuis.

Steek alle papierwerk in twee omslagen en schrijf op beide omslagen ‘Offerte Concessie Cultuurcaf é’. Voeg ook een digitale kopie toe van de offerte (liefst op een USB-stick). De buitenste omslag moet geadresseerd zijn aan:

AGB Merelbeke Dienst contractbeheer

Hundelgemsesteenweg 353 9820 Merelbeke

Wil je meer info over hoe je je dossier moet indienen?

Micha ël Pector vrijetijdscoördinator
09 210 32 14
michael.​pector@​merelbeke.​be

X