Voorleesweek in de bibliotheek
©Sophie Richez - Bibliotheek Ninove

Schatten van vliegen in de bibliotheek Ninove

Voorleesweek in de bibliotheek
Bibliotheek Ninove

Vlieg verstopt deze zomer schatkisten in heel Vlaanderen en Brussel. Ga op zoek naar een (of meer) van de 300 schatten van Vlieg en verken een verrukkelijk parcours. Vind je de schatkist? Dan krijg je een smaakboekje boordevol spelletjes én maak je kans op fantastische prijzen.

Schilderen met choco, heksensoep brouwen of eten met je voeten? Hoe verfijnd is jouw smaakzin? Vlieg maakte een rood, blauw en groen smaakboekje en verstopte in elk boekje heerlijke spelletjes en smaakvolle stickers. Wil jij ze alle drie verzamelen? Doe dan mee aan minstens drie zoektochten. Wedden dat dit smaakt naar meer?

Je kan deze zomer schatten zoeken van 29 juni tot 31 augustus en dit tijdens de openingsuren van de bib.

X