CD&V Zottegem rouwt om overlijden Jan Rollewagen

 

CD&V Zottegem neemt met grote droefheid kennis van het overlijden van hun militant en bestuurslid Jan Rollewagen.

“We verliezen niet allen een trouw en geëngageerd bestuurslid, we verliezen bovenal een goede vriend”, aldus Anne Coppens, voorzitster van CD&V Zottegem. “Jan was iemand die steeds bereid was om te helpen, geen vraag was hem te veel. Altijd stond hij klaar, niet om in de spotlights te staan maar vanuit een oprecht engagement. Jan was een echte vrijwilliger. Dat konden we ook zien aan zijn vele engagementen naast dat in CD&V. Zo was hij actief in diverse oudercomité’s, bij de Gezinsbond, in de parochiewerking, bij Samana en in nog andere verenigingen. Bovendien was Jan graag gezien, altijd vriendelijk en steeds in voor een goede babbel. Het overlijden van Jan raakt dan ons dan ook allemaal zeer diep. De mandatarissen, bestuursleden en vrijwilligers van CD&V bieden hun medeleven aan aan de familie en de vrienden van Jan.  We zullen hem nooit vergeten.”

De uitvaartplechtigheid zal plaatsvinden op vrijdag 12 juli om 11.15 in de Dekenale Kerk te Zottegem

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519
X