‘Ostresele stapt’, Landelijke Gilde laat je zalig genieten

Wil je er eens eens een avondje zorgeloos op uit trekken en volop genieten van al het moois dat Oosterzele te bieden heeft? Dan kan je op zaterdagavond 27 juli deelnemen aan ‘Ostresele stapt’.
De wandeltocht, die elk jaar opnieuw knap georganiseerd wordt door Landelijke Gilde Oosterzele, is een absolute aanrader. Kom de troeven ontdekken van het landelijke Oosterzele. Het wordt een leuk avondje. Oosterzele, de toegangspoort naar de Vlaamse Ardennen, is een ideale plek om te onthaasten tussen het vele groen. Trek er met uw gezin, vrienden, kennissen,… op uit. (Reporter 17, foto’s DDL).
Oosterzele staat voor een prachtige streek, wandelplezier, veel moois. Je zult in Oosterzele een aantrekkelijk landschap, een prachtige ‘groene parel’ zien. Wie de wandeltocht ‘Ostresele stapt’ meemaakt zal daar geen spijt van hebben. Je zult een ontspannende en actieve wandeling beleven. En alles overgoten met hartelijke gastvrijheid, het visitekaartje van Landelijke Gilde Oosterzele. ‘Vele mensen kennen de troeven niet van hun eigen streek. We willen de troeven van Oosterzele beter bekend maken. Het wordt alweer een verrassende tocht’, glimt de dynamische LG -voorzitter Danny Meersman. Op zaterdag 27 juli tussen 19 u en 21 u 30 kan je de start nemen van een wandeltocht van ongeveer 6 km doorheen een prachtig natuurgebied in Oosterzele. ‘Ostresele stapt’ is voor tal van Oosterzelenaars nog onbekend, ideaal om eens te komen kennismaken en te wandelen. Een plek waar simpel geluk primeert, waar luid gelachen en gejoeld wordt, waar gezinnen, vrienden,…samenkomen. Gewoonweg genieten van het panorama, het goed bewaarde landelijk karakter van Oosterzele, een heerlijke plaats om te onthaasten. De tocht slingert langs rustige wegen, paadjes en weggetjes. De wandeltocht start aan het bedrijf Tuinarchitectuur Koen Verbeke, Windekekouter 84 in Oosterzele. Onderweg wordt het genieten van heerlijke versnaperingen (fruit, hapje, aperitief) en op de stopplaats worden lekkere frietjes geserveerd. Voor de allerkleinsten wordt het eveneens een leuke belevenis. Op een aangename manier maken de kinderen kennis met de troeven van Oosterzele. Deelnemen kost 8 euro (voorverkoop tot en met 24 juli, nadien betaal je 10 euro). Kinderen tot 5 jaar mogen gratis deelnemen. Inschrijven via LG.oosterzele@gmail.com, 0486 / 91 44 22. Snel wezen, het aantal deelnemers is beperkt.     Reporter 17