foto De Laender

Oosterzele: Julien en Adriënne vieren briljanten bruiloft

foto De Laender

Het echtpaar Julien Roels (91 j.) en Adriënne Van Heddeghem (90 j) vierde hun 65  jarig huwelijk. Het paar huwde op 25 juni 1954  in Balegem. Drie dochters op rij: Monique, Claudine en Nadine. Intussen zijn er drie kleinzonen en zeven kleindochters! De volgende generatie dient zich ook al aan met acht achterkleinzonen en één achterkleindochter. Net op de verjaardag van Adriënne vierde het paar zijn briljanten bruiloft. Dubbel feest.

Julien Roels werkte als jongeling (einde jaren ‘40) bij bakker Bockstaele. Hij deed ook seizoensarbeid in Noord-Frankrijk (de suikerbietencampagne). Daarna werkte Julien tot aan zijn pensioen in metaalfabriek Arbed (De Punt) in Merelbeke. Julien was liefhebber van voetbal en fervent supporter van SC Oosterzele. Voetbal op TV boeide hem ook. Julien Roels is sociaal heel bewogen. Hij was trouw lid van de Burgerbescherming Oosterzele, van het ACV en jarenlang lid van het Kerkbestuur.Een man van stavast. Optimistisch, Vol leven.

Adriënne werkte voor haar huwelijk in een textielweverij (te Wieskes) in Sint-Lievens-Houtem. Na haar huwelijk werd ze huisvrouw. Moeder Adriënne naaide kleren voor haar gezin en deed verstelwerk voor de hele familie.  Adriënne houdt vast aan haar huiselijk geluk. Later gingen Julien en Adriënne naar OKRA en Samana Oosterzele. Ze genieten daar nog van!

foto De Laender

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X