Straffe toebak onder de kerktoren van Appelterre

Op donderdag 18 juli 2019 vindt onder de kerktoren een editie van “De Donderdagen” plaats, een wekelijks evenement dat de zomer in Ninove kleurt. Verschillende verenigingen van het dorp Appelterre-Eichem in samenwerking met de cultuurdienst Ninove organiseren dit evenement.

Dankzij de medewerking van zo goed als alle Appelterse verenigingen belooft het daar een geweldig feestje te worden.

Want ook het chique pannenkoekenrestaurant van Les Hirondelles (uit Nederland) komt naar het tabaksdorp, net als Die Verdammte Spielerei: “vijf ‘marcellekens’ en één onnozelaar met een megafoon” vormen samen het zotste wandelorkest van het westelijk halfrond.

Iedereen zal er kunnen genieten van een onvergetelijke avond vol circus en straattheater.

 

 

X