Noël Morreels is ere-schepen van Brakel

Noël Morreels (CD&V) kreeg gisteren applaus van de volledige Brakelse gemeenteraad nadat hij de titel van ere- schepen werd toegewezen.  Noël was vanaf 1976 verkozen in de Brakelse raad en werd gedurende twee legislaturen schepen (12 jaar)

Voorzitter van de gemeenteraad Alexander  De Croo prees Noël voor zijn correcte manier van werken en zijn dossierkennis. Noel zat onafgebroken 42 jaar in de Brakelse gemeenteraad , waarvan 12 jaar als Schepen. Als Schepen van Sport kon hij de sporthal “De Rijdt” verwezenlijken, als Schepen van Toerisme lag hij mee aan de basis van de Brakelse VVV waardoor Brakel op toeristisch vlak meer uitstraling kreeg, en hij had bijzondere aandacht voor de sociaal zwakkeren in onze gemeente.

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X