Gemeente Herzele vraagt respect voor gemeentepersoneel dat onkruid bestrijdt

De heisa begon toen deze foto gedeeld werd op Facebook

De gemeente Herzele vraagt zijn inwoners om het nodige respect voor de ambtenaren die de opmerkingen over onkruid behandelen en de werknemers die dagdagelijks voor het onderhoud van het openbaar domein zorgen.

“Het gebeurt te vaak dat deze mensen persoonlijk en verbaal aangevallen worden, zowel fysiek als via sociale media. Dat is bijzonder jammer”, aldus burgemeester Johan Van Tittelboom (Open VLD). Lees het schrijven van de gemeente Herzele via deze link.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519
X