Handgemeen met politie na ongeval Broeder Mareslaan

Na het ongeval gisteren op de Broeder Mareslaan in Zottegem kwam het tot een handgemeen tussen de bestuurder en de politie.

De bestuurder bevond zich in de buurt van de combi voor de nodige vaststellingen en verklaringen na het ongeval, toen hij zich bijzonder weerspannig toonde. Toen hij daarbij ook nog eens slaande bewegingen maakte naar de agenten werd hij door de agenten tegen de grond gewerkt. Daarna werd hij weggevoerd. Het ongeval (lees meer via deze link) gebeurde gisterenavond omstreeks 22.30. De bestuurder verloor om een nog onduidelijke reden de controle over het stuur en reed dwars door het hekwerk langs het stationsterrein. Hij stortte naar beneden en kwam vlakbij de sporen terecht. De bestuurder raakte niet gewond en kon op eigen krachten uit zijn wagen klauteren. Zijn voertuig raakte zwaar beschadigd. Er kwam een zware kraan aan te pas om het naar boven te takelen.