Beleef plezier aan ontspannende wandeling in Oosterzele

De Oosterzeelse Wandelclub WSV Land van Rhode vzw organiseert op donderdag 15 augustus zijn 3 de Oogststoet in Oosterzele. Trek de wandelschoenen aan en vertrek tussen 7 u en 15 u voor een tocht van 6, 10, 14, 18 of 21 km. Aan u de keuze. Neem deel aan de derde Oogststoet en haal je inschrijvingskaart in Den Amb8, Lange Ambachtstraat 8 in Oosterzele. Deze verrassende tocht biedt voor elk wat wils. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

De organisatie is nu ook in goede handen van de WSV Land van Rhode vzw, die al 32   jaar de wandelsport promoot en iedereen de kans biedt om aan de wandeltochten deel te nemen. De tocht slingert langs de mooiste hoekjes van Oosterzele. Je wandelt door rustige paden, de Nieuwstraat, Hooimeersbeek, Reigerstraat, Merebaaistraat, Landdriespad, Moortelbos, Molenromp, Moortsele, Bunkerroute, kapel Sint — Antonius, Hettingen, Lange Wal,…De fusiegemeente Oosterzele is overspoeld door authentieke en pittoreske paadjes. Neem gerust de tijd om te ontdekken, te beleven en te genieten. Neem deel aan een gewoonweg deugddoende uitstap in Oosterzele. Er staat u een aangename wandeling te wachten. Wil u op de feestdag van 15 augustus (O.L.V. -Tenhemelopneming) even helemaal weg van de stress van alledag, beleef dan plezier aan een ontspannende, sportieve activiteit met het hele gezin, vrienden, kennissen,…Ontdek hoe leuk wandelen is. Lekker op adem komen. Een dag met thema ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Wie daarna fan wordt van deze mooie sport zal een uitgebreid scala aan mogelijkheden ontdekken en zich fit voelen. Na de wandeling kan je genieten van koffie, (streek)bieren, frisdranken, een gezellige babbel en zo veel meer. Zin om mee te wandelen? Info: voorzitter Erik Lievens, erik-lievens@skynet.be, 0475 / 78 11 96, secretariaat Diana Scheirlinck, diana.scheirlinck@skynet.be,   0475 / 42 05 12.   Reporter 17
X