Proef het ‘specialleke’ in Gijzenzele: ‘Kirmesse stoverij’

Gijzel Kirmesse, dat is ook sfeervol en lekker eten, zonder toeters of bellen, voor een prikje. Zeg zelf, 12 euro voor friet met stoverij. Kinderen smullen tegen 8 euro. Stoverij, op grootmoederswijze, echt de ‘Gijzel-kirmesse’-specialiteit. Tip: drink er een ‘Gijzelaarke’ bij. Uw kermisavond kan niet meer stuk. Culinair plezier en welbehagen staan er voorop. De ontdekking van het gehemelte. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Tijdens de ‘Gijzel Kirmesse’, editie 2019, kan je aan het ‘t Zaaltje op zaterdag 24 augustus vanaf 19 u tot 21 u in een ontspannen kermissfeer lekker tafelen en drinken. Personeel van ‘t Zaaltje zal er alles aan doen om je te verwennen. Je komt beslist naar Gijzenzele voor de gezelligheid. Je kan er terecht voor enkele gezellige en lekkere uurtjes tafelplezier. Je deelname aan het eetfestijn zal de moeite waard zijn. Alle smulpapen, levensgenieters en kermisfanaten zijn welkom. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen, …bij bent. Teken present op ‘Gijzel Kirmesse’ en maak er een gezellig avondje van. Een absolute aanrader. Wel snel wezen, maximum 250 plaatsen. Nadien kan je afzakken naar de optredens van ‘Les escargots de Gand’ (bleusrock in ‘t Gents, h éérlijk) en Hammertime (90’s dance live coverband, mega goede muziek). Nadien gezellig nagenieten: Sing, Swing en Drinks op het Dorpsplein. En leuk meegenomen, veel goede muziek en nog gratis ook. Kaarten voor het eetfestijn (enkel voorverkoop!) zijn verkrijgbaar bij de kermisvrienden. ‘Gijzel Kirmesse’ torst een volks imago, en doet dat met veel bakken bier en veel ambiance. Meer nieuws volgt. Reporter 17

X