Ambiance op Windeekse Weidefeesten

Voor de editie 2019 van de Windeekse Weidefeesten in de Hauwestraat/Botsewegel in Scheldewindeke werd een pittig programma klaargestoomd. Windeke bruist opnieuw op zaterdag 10, zondag 11 en dinsdag 13 augustus. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Op zaterdag 10 augustus vanaf 14 u gaan de Windeekse Weidefeesten van start met een wandeling over Oosterzeelse velden en wegen. Vanaf 18 u zorgen Madame Zaza en haar gezelschap, Dex Dylan, Andy Live en Kris Wills in de feesttent aan de Hauwestraat/Botsewegel voor bakken ambiance. Tickets kosten 10 euro in voorverkoop, aan de kassa betaal je 15 euro. Voorverkoop via Feestzaal ‘t Open Veld, Stationsstraat 114, Scheldewindeke, 0475 / 97 56 01, 0476 / 33 24 79 en bestuursleden van Ziekenzorg Scheldewindeke, marc.garez@hotmail.com.
Op zondag 11 augustus vanaf 11 u 30 tot 14 u kan je deelnemen aan het eetfestijn. Er worden warme beenhesp (15 euro, kinderen — 12 jaar: 8 euro) en scampi’s (17 euro, kinderen — 12 jaar: 9 euro) geserveerd. Om 15 u kan je deelnemen aan het schietstuiveren. En je moet zeker eens de oldtimer tractoren bezichtigen. Vanaf 15 u 30 barst de Vlaamse vedetten parade los met Dex Dylan, Jason Bradley, Sylvina, Andr é Boot, Nico en Sandra. Kom dat meemaken, ambiance troef. En mooi meegenomen de toegang is gratis. Meezingen en meedeinen op Vlaamse schlagermuziek. De Windeekse Weidefeesten worden op dinsdag 13 augustus vanaf 14 u traditioneel afgesloten met een koffietafel. Iedereen is welkom. Toegang drie euro. Entertainers Jan en Annelies Parent en Dex Dylan fleuren de koffietafel op met muzikale pareltjes. De organisatoren van de Windeekse Weidefeesten hebben alweer een mooi programma uit de mouw geschud. De Windeekse Weidefeesten, de ambiance is er legendarisch. Aanstekelijke muziek, vrolijke mensen en unieke sfeer.     Reporter 17
X