Godveerdegem, Grotenberge, Bevegem: renners in aantocht

Vanuit caf é Driebunderhof in Godveerdegem worden in samenwerking met de WAOD op zondag 11 augustus wielerwedstrijden georganiseerd, geldend als het Kampioenschap van de Vlaamse Ardennen, voor alle zes categorie ën van deze wielerbond. Het vertrek (starts voorzien om 12 uur, 13u15, 14u45 en 16u15)) en de aankomst hebben telkens plaats in de Langestraat, ter hoogte van caf é Driebunderhof. De omloop doet ook het grondgebied Grotenberge en Bevegem aan en gaat via de Gentsesteenweg, Parkstraat, Grotenbegestraat, Broeder Mareslaan en Godveerdegemstraat terug naar de Langestraat.

Met het oog op een veilig verloop van de doortochten zal er van 10 tot 18u30 in die straten niet op de rijweg mogen geparkeerd worden (in de Broeder Mareslaan en Godveerdegemstraat dus wel op de parkeerstroken naast de eigenlijke rijbaan). Ook zal er vanaf 11 uur eenrichtingsverkeer van toepassing zijn in de Langestraat (alleen toegelaten richting Europaweg / rotonde), Gentsesteenweg (ventweg, richting Gentsesteenweg), Parkstraat (richting Grotenberge-kerk) en Grotenbergestraat (richting Zottegem-centrum).

X