groepsfoto pensionering MC Byl

Bedanking Marie-Christine Byl voor jarenlange inzet als poetsvrouw OCMW Lierde.

Collega’s, personeel sociale dienst en leden van het Bijzonder Comit é voor de Sociale Dienst huldigden Marie-Christine voor haar jarenlange inzet.

groepsfoto pensionering MC Byl

Maandagnamiddag 12/08/2019 werd er in de raadzaal van het OCMW een korte plechtigheid gehouden om Marie-Christine te bedanken voor haar uitmuntende en lange staat van dienst als poetsvrouw.

Ze trad in dienst bij het OCMW in 1998 en stond dus éénentwintig jaar lang dag in dag uit ten dienste van de hulpbehoevende bevolking.

Vorige vrijdag was het haar laatste werkdag en na haar verlof gaat ze op 1 oktober 2019 officieel op pensioen. Eigenlijk een klein beetje tegen haar zin want ze had er, volgens eigen zeggen, gerust nog enkele jaartjes bij willen doen.

De voorzitter van het BCSD, schepen Antoine Van De Maele, bedankte Marie-Christine voor haar jarenlange inzet. Hij schetste ook de niet zo simpele taak van een OCMW-poetsvrouw. Dikwijls diende er meerdere klanten per dag gedaan te worden. Wat korte pauzes en veel verplaatsingen inhield.

Als teken van erkentelijkheid ontving Marie-Christine van Joke De Sutter van de sociale dienst uit naam van het OCMW een waardebon. Het hoofd van de sociale dienst Sonia Antheunis overhandigde daarna op haar beurt uit naam van het personeel en de leden van het BCSD een nog een geschenkbon.

De prachtige ruiker bloemen werd haar aangeboden door de voorzitter.

Een glaasje Cava, een stukje taart, een kopje koffie en een gezellige babbel met veel anekdotes sloten dit bedankingsmoment en een schitterende loopbaan af.

Sonia overhandigd geschenkbon Marie-Christine met boeket

                     

 

X