Kom rondkuieren, snuffelen,…in Gijzenzele

Zondag 25 augustus vanaf 10 u wordt het centrum van Gijzenzele ingepalmd door de rommel-, antiek-, en curiosamarkt en gagageverkoop, die georganiseerd wordt door de Gezinsbond Gijzenzele. Een gouden raad, wie wenst deel te nemen schrijft als de bliksem in. En leuk meegenomen, deelnemen is GRATIS. Info en inschrijven kan bij gezinsbond_gijzenzele@hotmail.com , 09 / 328 42 63. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Oude spullen hebben een ziel. Velen schuimen de markt af op zoek naar spullen die ze graag een tweede leven gunnen. Inwoners van Gijzenzele kunnen meedoen van thuis uit, grijp de kans. Een plan met de deelnemers is ter beschikking in ‘t Zaaltje.  Objectofielen en verzamelaars van allerlei voorwerpen zullen op zondag 25 augustus tijdens ‘Gijzel Kirmesse’ op hun wenken bediend worden. Naast een vrijhaven voor interessante koopjes is deze rommelmarkt een sfeervolle traditie waarin schattenjagen, grabbelen en afdingen centraal staan. Kom gewoon rondkuieren, snuffelen en tegelijk de koop van je leven ontdekken. Mooie dingen voor weinig geld. Je gaat op de rommelmarkt en garageverkoop in Gijzenzele op een ontspannende manier allerlei curiosa, waardevolle spullen, leuke hebbedingetjes op de kop tikken. Vaak is de regel, hoe volkser hoe beter. De curieuzeneus, de verzamelaar, de antiekliefhebber, de prijsbewuste, de snuisterraar, de snuffelaar,…één voor één zullen ze de rommelmarkt afschuimen. In Gijzenzele kan je veel bruikbare en nog nuttige stukken op de kop tikken. Tweedehandsspullen zijn vaak toffer dan nieuwerwetse spullen, vaak kwalitatief beter en je haalt een origineel stuk in huis dat niemand anders heeft. Je kan echte koopjes doen. Afdingen hoort er bij op zo’n tweedehandsstrooptocht. Vragen hoeveel iets kost en zeg hoeveel je wil geven. Ofwel is het goed, ofwel wordt een middelweg gezocht. Iedereen komt op de rommel- antiek-, en curiosamarkt en garageverkoop, van chique madammen tot giechelende tieners. Onbevangen rondwandelen. Daar heeft die open sfeer op ‘Gijzel Kirmesse’ veel mee te maken. Je staat soms versteld wat mensen wegdoen. Wie naar rommelmarkten gaat, voelt dat hij leeft. De rommelmarkt is een vaste waarde van de ‘kirmesse’. Van het bezoek aan de rommelmarkt kan je een heuse daguitstap maken, de ‘kirmesse’ draait dan al op volle toeren.   Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X