De Pauw Robbe wint de tweedaagse voor junioren in Balegem

Decennia lang organiseren Rudy en Conny Colman — Van Herreweghe wielerwedstrijden in Balegem — Berg. Ze worden geruggensteund door een gedreven wielercomit é. Op zaterdag 17 augustus en maandag 19 augustus, ging de tweedaagse wedstrijd door met klassement voor junioren.

Het publiek komt graag naar ‘den Berg’. Het sportieve vermaak, de speciale sfeer, het volkse: dat is ten volle uit: ‘Balegem-koerse’. Rudy en Conny en het ronduit schitterend team Wielercomit é Berg slaan enthousiast de handen in mekaar om je twee aangename en spannende sportdagen te bezorgen. De deelnemers en de wielerfans keken er naar uit. Op zaterdag 17 augustus stonden 47 juniores aan de start voor een tocht van 99.6 km. Het was fietsen tussen de buien door, naar het eind van de wedstrijd klaarde het uit.


1 DEWEIRDT Siebe
2 DE PAUW Robbe
3 VIDTS Obie
4 VERMEULEN Robban
5 MAEYAERT Baptiste
6 DE SMET Nicolas
7 HERRYGERS Tieme
8 HORIKAWA Keitaro
9 DEBORGGRAEVE Matthew
10 VERMEIREN Yenthe

Maandag 20 augustus krijgen de wielerliefhebbers het vervolg van de tweedaagse. Daar stonden 29 deelnemers aan de startlijn.


1 COPPENS Cisse
2 VERLINDEN Jordi
3 DHAEYE Enrico
4 DROBEK hubert
5 HOSTEN Ian
6 COPPENS Michiel
7 DE TANT Romy
8 DUYM Steffen
9 GOFFART Jordi
10 DE PAUW Robbe
Na het beraadslagen was DE PAUW Robbe de eind winnaar van de 2 daagse op den berg.

X