Recreatieve gezinsfietstocht voor het hele gezin

Wil je er eens zorgeloos op uit trekken met uw gezin en volop genieten van al het moois dat de fusiegemeente Oosterzele te bieden heeft? Dan kan je dankzij Landelijke Gilde en KWB Oosterzele op zondag 1 september het landelijke en authentieke Oosterzele met de fiets verkennen. Doen! (Reporter 17).

Landelijke Gilde en KWB Oosterzele slaan de handen in elkaar om een recreatieve gezinsfietstocht in groep te organiseren. De tocht van ongeveer 30 km slingert over mooie landelijke wegen en mooie hoekjes. Je hoeft echt geen wereldkampioen te zijn om deel te nemen. Natuurlijk wordt onderweg een pauze ingelast, de dorst moet gelest worden. LG en KWB presenteren graag hun troeven: in groep, rustige wegen, mooie landschappen, aangepast tempo, gratis tombola, gratis boterham met kaas of kop en koffie of chocolademelk.
De fietstocht is een absolute aanrader. Veel fietsplezier, veel moois. Laat de drukte van alledag even achter je. We kunnen het u aanraden, wie de fietstocht meemaakt, zal daar geen spijt van hebben. Je gaat een ontspannende en actieve fietstocht beleven. Gewoonweg genieten van het panorama, het landelijk karakter van de streek. Deelnemen kost 3 euro, leden LG en KWB Oosterzele betalen 2 euro. Vertrek en aankomst, Polyvalente zaal, Dorp 48 Oosterzele. Je kan inschrijven vanaf 13 u 30. Stipt om 13 u 45 start de fietstocht.       Reporter 17