Opendeur in woonzorgcentrum De Vlamme

Op zondag   8 september zet De Vlamme in Zottegem zijn deuren open. Het grote publiek kan die dag kennis maken met het enthousiaste team én  de troeven van het woonzorgcentrum.

“Kom langs en ontdek hoe wij ervoor zorgen dat onze residenten zich thuis voelen en kunnen genieten van het leven op de manier die het best bij hen past”, zegt directeur Tim Uyttersprot. “Tijdens uw bezoek kan u een kijkje nemen in ons huis en kennis maken met onze professionele werking. U wordt getrakteerd op een proeverij van hapjes bereid door onze eigen chefs. Bezoekers kunnen bovendien ook genieten van een verse wafel en koffie. Er zijn ook activiteiten voor de allerkleinsten, bij ons is iedereen welkom!”

Afspraak, zondag 8 september tussen 14 en 17 uur, De Vlamme 24 te Zottegem.

X