Politie plukt schoenendief uit zwembad Zottegem

Vorige week werd tijdens een zwembeurt een duur paar damesschoenen gestolen uit de kastjes waar zwemmers verondersteld worden hun schoenen te deponeren voor het betreden van de kleedhokjes. De diefstal werd vastgesteld op de beelden van de bewakingscamera’s. De dievegge meldde zich echter vandaag opnieuw aan voor een zwembeurt, maar werd herkend door de kassierster.

De politie werd er bij gehaald en de dame werd door twee agenten van de Zottegemse politie uit het water geplukt en meegenomen naar het commissariaat voor verder verhoor. Schepen van Sport Brecht Cassiman was toevallig getuige van het politieoptreden en reageert:

“Als bevoegd schepen wens ik mijn dank uit te spreken voor het snelle handelen van onze sportdienst en van de politie, zodat dit soort diefstallen snel tot het verleden kunnen behoren. De aanwezigheid van camera’s heeft weer eens zijn nut bewezen.”