ZMPO Oosterzele registreert je fiets

Op zaterdag 7 september 2019 kan je aan de sporthal De Kluize, Sportstraat 5 in Scheldewindeke, tussen 9 u 30 en 11 u 30 GRATIS je fiets laten registreren. (R17, foto DDL)

Dankzij het registratienummer wordt duidelijk wie de eigenaar van de fiets is. Dit schrikt fietsendieven af en maakt opsporing van gestolen fietsen nadien gemakkelijker. Jaarlijks vindt de politie fietsen die gestolen werden of achtergelaten fietsen terug die ze niet kan thuisbrengen. De registratie door de Zonale Misdrijf Preventie Oosterzele (ZMPO) gebeurt op basis van uw rijksregisternummer. Gelieve uw identiteitskaart mee te brengen. De registratie wordt uitgevoerd onder de leiding van André Thienpont,  0476 / 50 66 49. Je kan ook contact opnemen met Adrien De Vrieze, 0479 / 41 12 35, Gaston Bombeke, 0478 / 21 98 75.     Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519
X