Politie zet agenten op de fiets

Eén van de bekommernissen van de Ninoofse politie is bereikbaarheid en aanspreekbaarheid voor de Ninovieters. Om de aanspreekbaarheid te verhogen, zet de politie sinds kort wijkagenten op de (elektrische) fiets. Het maakt de agent toegankelijker voor wie hem op straat tegenkomt, en komt ook tegemoet aan de verzuchting van meer blauw zichtbaar op straat. Een pluspunt is ook dat de politie hierdoor een bijdrage levert aan het milieu, én de politieagenten met de fiets niet meer hoeven te zoeken naar een parkeerplaats! Het maakt het werk ook makkelijker in het centrum van Ninove aangezien de agenten hun fiets makkelijker kunnen parkeren dan een voertuig. Je herkent de wijkinspecteurs aan hun oranje fietshelm!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X