Sp.a Zottegem organiseert samenaankoop stookolie

Van 14 tot en met 21 september organiseert sp.a Zottegem haar jaarlijkse samenaankoop stookolie. Organisator Sandra De Roeck: “Vele kleintjes maken één groot. Door allemaal samen stookolie aan te kopen kan je jaarlijks tot honderden euro’s besparen.” Alle inwoners van Zottegem krijgen een deelnemingsformulier in de bus. Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht op www.rodemazout.be
Net als de voorbije jaren organiseert sp.a Zottegem ook dit jaar een gezamenlijke aankoop van stookolie. Anja Van De Kerckhove, medecoördinator van de actie in Zottegem: “Door samen mazout aan te kopen kunnen we meer korting te bekomen. Het opzet blijft hetzelfde van vorige jaren: een eerlijke prijs bedingen voor energie en de stookoliefactuur van de Zottegemse gezinnen naar beneden halen door allemaal samen een grote bestelling te plaatsen.”
Sp.a Zottegem gelooft sterk in de kracht van groepsaankopen. De Roeck: “Door samen in het groot stookolie aan te kopen, kunnen we de prijs voor iedereen drukken. Iedereen krijgt dezelfde prijs/l ongeacht de grootte van de bestelling. Vorig jaar konden we zo voor meer dan 600 Zottegemse gezinnen een korting bedingen van bijna 14% op de dagprijs. Een mooi extraatje voor iedereen.”
De samenaankoop van sp.a Zottegem loopt tussen 14 en 21 september. Inwoners van Zottegem kunnen hun bestelling plaatsen op www.rodemazout.be of kunnen hun deelnemingsformulier terugbezorgen in Het Volkshuis (Markt, Zottegem) op dinsdag 17 september (10u-12u) of zaterdag 21 september (10u-12u).