Finalisten Instagram Fotowedstrijd De Donderdagen’ zijn gekend

De Donderdagen, het jaarlijkse circus- en straattheaterfestival van de stad Ninove, blikt terug op een bijzonder succesvolle editie. Het festival zindert nog even na, want momenteel loopt de finale van de Instagramfoto-wedstrijd rond De Donderdagen. Deze zomer kozen we elke week een Foto van de Week uit de oogst die de toeschouwers op Instagram postten. Elke weekwinnaar ontving een cadeaubon van  cc De Plomblom. Uit alle geposte foto’s hebben wij er tien geselecteerd voor de finale. Jij beslist welke van deze tien de DonderdagenFoto 2019 wordt.

Je vindt de geselecteerde foto’s op de Facebookpagina van De Donderdagen. Like je favoriete foto(‘s). Op vrijdag 27 september om 12 uur tellen we de stemmen. De winnaar wint 150 euro, de gekozen foto komt op de affiche van De Donderdagen 2020.