Wandelaars aan de start van de CSC Midweektocht

Midweektocht CSC Lierde vzw weerom succes.

Ondanks het slechte weer kwamen er toch 584 wandelaars opdagen.

zicht op de startzaal 14de Midweektocht CSCOp woensdag 11 september 2019 organiseerde Club voor Sport en Cultuur Lierde voor de veertiende maal een Midweektocht in hun mooie landelijke gemeente. De parcoursbouwers gaven weer het beste van zichzelf en wisten de wandelaars te bekoren met drie prachtige lussen.

Vroege vogels.

Om 6u waren er al een twintigtal ‘die hard’ stappers aan de eerste lus bezig. Dit ondanks het feit dat de tocht officieel maar om 7u30 van start ging. Omdat er zich ook in de startzaal al heel wat (ongeduldige) stappers verzamelden besliste het clubbestuur om een half uurtje vroeger dan voorzien met het inscannen te beginnen. Tegen 8u waren er al 185 stappers vertrokken.

Drie lussen.

Bij een Midweektocht bestaat het parcours steeds uit drie verschillende lussen. De wandelaar heeft dan de keuze welke lus hij doet of welke combinatie hij maakt. Lus1 was 6,65km, lus2 was 6,22km en lus3 was8,26km. Door het combineren van deze lussen kon er 12,87km, 14,91km, 14,48km en 21,13km gestapt worden.

Prachtige parcours.

Bij aankomst hoorden we niets anders dan zeer positieve kritiek. De diverse parcours die de parcoursbouwers uitstippelden werden blijkbaar door iedereen gesmaakt. Men wandelde grotendeels over landelijke wegen en paadjes met enkele verrassende landschappen en prachtige stukjes natuur.

Best vertegenwoordigde clubs

WSV Egmont Zottegem vzw met 111

Padstappers Geraardsbergen vzw met 53

WSV Land van Rhode vzw met 35

CSC-Lierde vzw / Club voor Sport en Cultuur met   26 (+12 helpers)

De Kaddees Aalst met 22

 

De volledige uitslag is te vinden opvolgende site:

https://www.walkinginbelgium.be/uitslagpdfgenerator/generateuitslag.php?id=104815

Medewerkers CSC Midweektocht

X