Man uit Oosterzele aangehouden na voyeurisme in zwembad Zottegem

 

Woensdag 11 september 2019 omstreeks 19u10 werd de politie van Zottegem opgeroepen naar het Stedelijk zwembad Bevegemse Vijvers voor een klacht van voyeurisme.

Een vrouwelijke bezoekster had tijdens het omkleden gemerkt dat er iemand met een gsm van onder de opening van haar kleedhokje aan het filmen was.   Zij kon het gsm-toestel afnemen en de politie verwittigen.

Er werd een verdachte opgepakt. Het betreft een 39-jarige man uit Oosterzele. Hij werd door het parket onmiddellijk gedagvaard in snelrecht voor de zitting van 14 oktober 2019, op verdenking van voyeurisme t.a.v. meerdere slachtoffers.

Burgemeester  Jenne De Potter (CD&V)  toont zich tevreden met het werk van de politie. “Ze hebben kort op de bal gespeeld”, laat hij weten in een reactie. “Het grootste aanknopingspunt was de GSM van de dader die het slachtoffer had bemachtigd. Verder hebben ook de camerabeelden hun werk gedaan.”