Gezinsbond Oosterzele organiseert tweedehandsbeurs van baby- en kinderspullen in de Leefschool.

Op zondag 22 september organiseert de Gezinsbond van Oosterzele al voor de vijftiende keer een tweedehandsbeurs van kinder- en babykleding, babymateriaal en speelgoed. Het betreft een zogenaamde tafelverkoop, waarbij gezinnen de spullen aanbieden die hun kinderen ontgroeid zijn maar nog in goede staat zijn. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle

Een mooi initiatief van Gezinsbond Oosterzele. Je krijgt een uitgelezen kans om kleding, babymateriaal, speelgoed,…een nieuw leven te geven. Stop de weggooidrift. We vergeten dat we geen onuitputtelijke bron hebben aan grondstoffen. Een tweedehandsbeurs is een manier om daar iets aan te doen. We gooien t é veel weg en doen dat te gemakkelijk. De tweedehandsbeurs is een heel positieve tendens die in Oosterzele graag ondersteunt wordt.

Ook dit jaar werd bij de toewijzing van de tafels uitdrukkelijk voorrang gegeven aan de leden uit Oosterzele en deelgemeenten, die aldus op 20 van de 28 beschikbare standen   zullen aanwezig zijn. Het is een bewuste keuze van de Gezinsbond Oosterzele om het aantal standen beperkt te houden. Een te groot aanbod is niet bevorderlijk voor de verkoopkansen en de kopers moeten door het bos de bomen nog kunnen zien. De verkoop vindt plaats op zondag 22 september 2019 van 9 u 30 tot 12 u in de refter van de Leefschool,Groenweg 4, Oosterzele, maar ook bereikbaar via de ingang aan de Keiberg. De toegang is gratis. Info via e-mail (gezinsbond.oosterzele@gmail.com).       Reporter 17