Steun de Windeekse Groenbuiken

De Windeekse Groenbuiken organiseren op zondag 6 oktober – tijdens de ‘kleine kermis’   – hun jaarlijks eetfestijn. Tafelen kan tussen 11 u 30 en 14 u 30 in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle

De Windeekse Groenbuiken gaan in 2020 opnieuw een grote uitdaging aan. Met de opbrengst van het eetfestijn organiseert het Windeekse kermiscomit é andermaal een spetterende Zomerkermis vanaf 3 juli tot en met 9 juli. De Groenbuiken gaan Windeke laten bruisen van het leven. Het kermiscomit é wil er opnieuw een groots volksfeest van maken. De Windeekse Groenbuiken vragen jullie massale steun. Er zijn een pak euro’s nodig voor het indrukwekkend programma Kermis Windeke. Het comit é wil ook het event gratis houden voor de bezoekers. Je kan steunen door deel te nemen aan het eetfestijn. Er worden steak met frietjes, zalm met Oostendse visserssaus, balletjes in tomatensaus geserveerd. Maak uw keuze. Deelnemen kost 17 euro, kinderen smullen tegen 9 euro. Het afhalen van het eten is ook mogelijk. Kaarten voor het eetfestijn zijn te verkrijgen bij de Windeekse Groenbuiken, Slagerij Jan Vervust (Marktplein), via groenbuiken@gmail.com, voorzitter Filip Michiels, 0498 / 50 01 04. En leuk meegenomen, de Windeekse Groenbuiken pakken op zondagnamiddag 6 oktober op het Marktplein rond de klok van 17 u uit met hun nu al legendarische prijzenworp. Met wat geluk trek je met een waardevolle prijs naar huis.     Reporter 17