Samana Oosterzele houdt Ziekendag

Op zondag 6 oktober houdt Samana Oosterzele zijn jaarlijkse Ziekendag. Naar goede gewoonte start de ‘Dag van de Chronische zieke’ met de misviering die opgeluisterd wordt door het Gangulfuskoor. De viering gaat door in de Sint — Gangulfuskerk Oosterzele om 9 u 30. Tijdens de eucharistieviering worden de overledenen van het voorbije jaar herdacht. Ze worden allen bij naam vernoemd. (Reporter 17)

Om 12 u ben je in Feestzaal Agathea in Landskouter welkom voor het feestmaal. Na het aperitief worden gegratineerd vispannetje met dagverse visfilets, parelhoenfilet ‘Fine Champagne’ met warme groenten en gratin aardappels, en koffie geserveerd. En leuk meegenomen, wijnen en water zijn inbegrepen in de prijs. Na het feestmaal treedt ‘Tralalie’ op. Tralalie staat voor Bert Ostyn. Hij animeert met een drietal instrumenten: piano, viool en accordeon. En zingen kan hij als de allerbesten. In zijn cabareteske muziekvoorstelling brengt hij een verhaal over het leven en de liefde, over het kleine verdriet en de grote lach. Je krijgt gegarandeerd een muzikale voorstelling met een schalkse toets. Deelnemen kost 45 euro. Inschrijven is een must. Het kan tot 1 oktober bij de Samana bestuursleden of bij Juliette (09 / 362 99 00), Rita (09 / 362 79 09. Betalen kan op rekeningnummer Samana: BE62 9733 4621 5161.       Reporter 17
X