Lachen met ‘Oscar’ bij ’t Rad Elene

Als eerste productie van haar 41ste speelseizoen brengt het toneelgezelschap ’t Rad Elene binnenkort ‘Oscar’ voor het voetlicht.

Deze zwierige komedie met een opeenvolging van onvoorspelbare voorvallen en verwikkelingen staat garant voor een avondje lachen en plezier. De opvoeringen, in een regie van Jan François, gaan door in zaal Sint-Cecilia aan het Romeins Plein in Velzeke, met galavoorstellingen (toegangskaarten aan 15 euro) op zaterdag 2, vrijdag 8, zaterdag 9 en maandag 11 november om 20 uur en op zondag 3 en 10 november om 18 uur. Daarnaast zijn er ook nog drie gewone voorstellingen (8 euro, 6 euro voor kinderen -12 jaar) op vrijdag 15 en zaterdag 16 november om 20 uur en op zondag 17 november om 18 uur. Plaatsen reserveren kan vanaf dinsdag 1 oktober via e-mail naar radreservaties@gmail.com of telefonisch via 09  360 80 23 (na 19u30).

SPAGHETTIAVOND

Ten voordele van Jorato, de jeugdafdeling binnen toneelkring ’t Rad Elene, wordt op zaterdag 12 oktober een Spaghettiavond (bolognaise, veggie, alternatief) gehouden. Hiervoor wordt met alle sympathisanten afspraak gemaakt in caf é-zaal De Steenput te Oosterzele, van 18 tot 21 uur. Kaarten kosten 12 euro voor volwassenen en 8 euro voor kinderen -12 jaar. Ze zijn te verkrijgen bij alle leden van de jeugdtoneelgroep of kunnen ook via rad.jorato@gmail.com besteld worden.