Zwembad Zottegem gesloten voor installatie nieuw toegangssysteem

Van maandag 28 oktober tot en met zondag 3 november 2019 zal het stedelijke zwembad Bevegemse Vijvers in Zottegem gesloten zijn voor innovatiewerken. Het zwembad opent opnieuw zijn deuren op maandag 4 november.

Tijdens de sluitingsperiode zullen deze werken uitgevoerd worden:

– Installatie van een nieuw toegangssysteem.

– Plaatsing van een kiosk met betaalterminal.

– Vervanging van de lockers.

Bij het nieuwe toegangssysteem horen ook nieuwe toegangskaarten. Die moet je vanaf nu aankopen. De eenmalige kostprijs bedraagt € 5. Een nieuw abonnement of een nieuwe beurtenkaart koop je aan de kassa van het zwembad of via de webshop van stad Zottegem: webshop.zottegem.be. Koop je de kaart online, dan kun je ze afhalen aan de kassa.

“Het nieuwe toegangssysteem biedt veel meer mogelijkheden”, zegt schepen van Sport en ICT Brecht Cassiman (N-VA). “We willen maximaal inzetten op een digitale dienstverlening, om wachtrijen aan de kassa te vermijden. Voortaan kun je thuis al je sportpas opladen, en in de toekomst willen we het gebruik van de sportpas ook uitbreiden naar andere sportinfrastructuur. Beurtenkaarten en abonnementen kun je opladen of verlengen aan de balie van het zwembad, aan de kiosk in de inkomhal (enkel met Bancontact) of via de webshop. Heb je een abonnement waarop nog geldige beurten staan, dan kun je jouw oude kaart vanaf 4 november tot en met 15 december omruilen tijdens de openingsuren van de kassa. De resterende beurten zetten we over naar je nieuwe kaart. De nieuwe lockers werken met muntsloten. Breng dus zeker een euromuntstuk mee als je komt zwemmen.”

X