Schelderode voor één dag zigeunerdorp (Gipsy Rode).

Han Coucke en Kapper Jurgen zorgden weer voor een mooie zomerse kermis op Schelderode, ze zorgen elk jaar voor een ander thema dit jaar stond in het teken van zigeuners Gipsy Rode. Ze haalden als uit de kast en boden een mooi spektakel op de verkeersvrije Gaversesteenweg. Kinder- en straattheater voor groot en klein, meer dan 30 creatieve standje van Merelbekenaaren.

De knettergekke Verdammte Spielerei en dokter Gill, die ter plaatse u verloste van kwalijke kwaaltjes. Piroska trio een akoestisch zigeunerorkest en draaiorgel Pier’nlala. Een openlucht  theatervoorstelling voor kinderen het Rosse Riks kindercaf é. S ’avonds in de tent waren er nog optredens van de Sky Dansers o.l.v. An Collet, een topviolist en winnaar Elisabeth wedstrijd Mikhail Bezverkhny, zigeunertrio met Balkan zigeunermuziek en een circus act door Zinzi en Evertjan.

 

 

 

 

X